Inovația înseamnă soluțiile de mâine pentru problemele de azi

Nevoile și provocările cu care se confruntă afacerea ta sunt în permanentă  schimbare. Reușești să găsești soluțiile tehnice potrivite? Este afacerea ta una eficientă? Care sunt activitățile care-ți consumă timp zi de zi, lună de lună, dar care ar putea fi realizate de un robot? Timpul e prea scump și prea valoros pentru a fi irosit pe sarcini redundante.

Oferim consultanță IT, atât în zona de furnizare de servicii, cât și infrastructură IT&C. Dacă vă doriți un avantaj competitiv, sau să reduceți riscurile IT, avem cu siguranță expertiza necesară.

Prin intermediul echipei specializate și partenerilor noștri, venim în sprijinul clienților cu servicii de consultanță – infrastructură IT&C, analiză de proiectare de soluții personalizate pe nevoile clienților, atât online – public, dar și infrastructură securizată.

Intermediem relația dumneavoastră cu cei mai relevanți furnizori IT&C. Multe companii aleg să eficientizeze costuri și trec prin procese de reorganizare, în vederea externalizării anumitor servicii și soluții IT. Suntem conștienți că un întreg departament IT poate fi o soluție eficientă, dar costisitoare, mai ales că provocările sunt de obicei punctuale și nu justifică plata unor specialiști dedicați. Vă putem ajuta să faceți toate aceste lucruri, mai rapid, mai economic și mai eficient.

Experiența noastră include: servicii de mentenanță a echipamentelor IT&C, rețelistică structurată, soluții avansate de stocare a datelor și cloud, soluții de securitate, soluții de arhivare electronică, dezvoltare de aplicații / site-uri web și nu numai.