Povestea începe undeva prin 2009, de când

ne-au trecut prin mâini sute de proiecte, din fiecare am învățat ceva constructiv

Am dezvoltat parteneriate și colaborări alături de câteva sute de companii și instituții publice, din țară sau din străinătate. Pentru și alături de acestea, am pregătit și/sau implementat proiecte, organizații care ne-au devenit partenere prin muncă, prin idei, prin oameni.
Dare 2 Succeed este cel mai recent brand pe care l-am construit în jurul nostru și care ne-a ajutat să ne conturăm identitatea.

Misiunea

de a dezvolta parteneriate durabile, bazate pe încredere

Viziunea

Utilizând datele potrivite, niciun obiectiv nu este de neatins

Valori

încredere, profesionalism, responsabilitate și inovație

Scopul nostru

să-ți oferim expertiza necesară demarării / creșterii afacerii tale

Politica noastră este una pe termen lung, principalele resurse pe care le valorificăm sunt oamenii din echipa noastră, respectiv informația, folosindu-ne de prima resursă pentru a o valorifica pe a doua, în folosul clienților noștri. Dezvoltarea continuă nu reprezintă pentru noi un cost, ci o investiție pentru viitor iar oferirea unui mediu atractiv de lucru, cu oportunități de dezvoltare este modalitatea prin care ne asigurăm stabilitatea și performanța echipei.

Sarcina noastră este să-ți oferim expertiza necesară demarării sau consolidării afacerii tale, dar ne bucurăm mai mult când simțim că nu apelezi la noi doar ca la un specialist, ci ca la un partener.

Misiunea: de a dezvolta parteneriate durabile, bazate pe încredere, profesionalism și transparență în relația cu clienții și colaboratorii.
Viziunea: Era dinamică pe care o tranzităm ne oferă accesul la perspective variate, ne provoacă să ne depășim condiția și să pășim spre avangardă. Noi ne dorim să contribuim la propulsarea antreprenorilor înspre pozițiile sociale și profesionale pe care și le doresc, ne dorim ca fiecare antreprenor cu care intrăm în contact să devină o poveste de succes. Așa cum o transmite și brandul nostru, provocăm antreprenorii să fie îndrăzneți, să urmărească ceea ce își doresc și să fie conștienți că niciun obiectiv nu este prea înalt.
Valorile noastre sunt definite de viziunea pe care o avem, și de nevoia de a contribui la formarea unei societăți mai deschise, mai inovative, mai responsabile și mai productive. În drumul spre succes avem grijă să respectăm criteriile care ne-au permis să ajungem aici: încredere, devotament, profesionalism, responsabilitate socială și inovație.

2021
2021

Hotel Herneacova

Se înființează Hotel Herneacova ca parte a grupului. Compania obține atestat de întreprindere socială, asumându-și misiunea de a contribui la rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea locală și de a capacita localnicii să devină vectori ai dezvoltării locale prin formare profesională, creare de locuri de muncă, oferirea de piață de desfacere pentru produsele locale.

2019
Erasmus Innovation 2019

Erasmus Innovation

Se înființează Erasmus Innovation ca parte a grupului, companie specializată în servicii de formare profesională. De la înființare, compania oferă training internațional celor mai prestigioase universități din Europa în domenii precum: Leadership, Coaching, Internaționalizare, Project Management, Creativitate și Problem Solving etc. În 2019 compania achiziționează Manejul din Herneacova cu obiectivul de a-l transforma în cea mai mare sală de expoziții și congrese din partea de vest a României, bază sportivă, hotel și restaurant.

Erasmus Innovation
2017
lansarea Dare 2 Succeed 2017

lansarea Dare 2 Succeed

Se înființează Dare 2 Succeed, continuator al portofoliilor companiei Lux Enesco SRL, cu principal obiect de activitate consultanță pentru afaceri și management, respectiv accesare de fonduri structurale și de coeziune europene, fonduri guvernamentale și investiții private, implementare proiecte, consultanță de specialitate pe domenii de business.

lansarea Dare 2 Succeed
2015
2015

Prin acționarii săi compania se implică în 4 proiecte finanțate prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, respectiv: proiect MeSeRii locale - Parteneriat pentru Meșteșuguri și Servicii Rurale locale, proiect OVDIP - Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici și dinamizarea relației în tripleta universitate-student-companii, pentru un învățământ superior tehnic performant, proiect TOP Management V-NV-Firme de exercițiu pentru accesul elevilor la poziții de top management, cercetare și inovare în viața profesională și proiect PRACTICOR ® EURO-REGIO - Parteneriat regional şi euro-regional pentru tranziţia spre piaţa muncii prin consiliere pentru carieră şi stagii de practică la angajator.

2012
2012

Se încheie proiectul Tempus iar ca urmare a implementării sale creem un one stop shop pentru companii, prin intermediul căruia au acces la servicii de consultanță, formare profesională, acces la finanțări și servicii de promovare.

2009
2009

Lux Enesco SRL

Se înființează Lux Enesco SRL, companie de consultanță cu 2 acționari, Iris Mihai și George Seil. George Seil este unul dintre cei mai apreciați consultanți din Luxemburg pe optimizarea proceselor economice, creșterea eficienței energetice și managementul deșeurilor. În același an, prin acționari ne implicăm în proiectul Tempus HELP – Higher Education Learning Partnerships, un proiect cu participanți din 5 țări: România, Croația, Serbia, Ungaria și Marea Britanie, menit să faciliteze accesul la servicii de training pentru operatorii economici din cele 5 țări.

Scurt istoric